Τζαβέλα 2, 142 31 Νέα Ιωνία
Τηλ.: 215 5011300
email:
aspiones@yahoo.gr

Ο ελληνικός αθλητισμός και ιδιαίτερα το Ελληνικό βόλεϊ, βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο η οποία μπορούμε να πούμε ότι οδηγεί, σταδιακά αλλά αναπόφευκτα, από την κρατική μέριμνα, στην μελλοντική οικονομική αυτοτέλεια.
Το συγκεκριμένο γεγονός οδήγησε τον Σύλλογό μας στην αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων του, με τη χορηγία να αποτελεί πλέον την πιο διαδεδομένη, μεταξύ άλλων, πρακτική οικονομικής στήριξης
Μία χορηγία μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη όταν και οι δύο πλευρές έχουν κέρδος!
Με το σκεπτικό αυτό, απευθυνόμαστε σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να συνδέσουν το όνομά τους ή κάποιο απο το είδη τους με το όμορφο άθλημα του βόλλεϊ, αλλά και το κύρος που δίνει το όνομα του Συλλόγου μας σε όλη την Ελλάδα.
Αρκετές Ελληνικές αλλά διεθνείς όμολοι συνέδεσαν το όνομά τους με τις επιτυχίες των ομάδων μας.

Το Δ.Σ., οι ομάδες μας και τα μέλη μας ευχαριστούν τους κατα καιρούς υποστηρικτές μας που βοήθησαν και βοηθούν τον Σύλλογό μας στις προσπάθειές μας για διάκριση, συνδέοντας παράλληλα το όνομά τους με τις προσπάθειές των αθλητών μας για διάκριση.
Α.Σ.Π. ΙΩΝΕΣ
Η φαρμακευτική εταρεία, διεθνής "κολοσός", μας ενίσχυσε απο το 2003 έως το 2009, και συνέδεσε το κοινωνικό της πρόσωπο με τις επιτυχές του Γυνακείου τμήματος.
2005-2006 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' Εθνικής Κατηγορίες
2006-2007 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 Εθνικής Κατηγορίας
2007-2009 Α1 Εθνική κατηγορία
Η εταιρεία υποστήριξε την προσπάθειά μας κατα την περίοδο 2008-2009 την Γυναικεία ομάδα μας στην Α1 Εθνική κατηγορία και παράλληλα ενίσχυσε τα τμήματα των υποδομών μας, παρέχοντας τους εργαλεία προπόνησης και εκγύμνασης.
Η εταιρεία ενίσχυσε τα αναπτυξιακά μας τμήματα την περίδο 2007-2008.
Πιστός υποστηρικτής των πρσπαθειών μας απο 2000 έως το 2008.
Η συμβολή της Τράπεζας Αττικής στην προσπάθεια μας για διάκριση στην Α1 Εθνική κατηγορία το 2013-2014.
Η εταιρεία υποστήριξε την προσπάθειά μας κατα την περίοδο 2010-2011, ενίσχυσε τα τμήματα των υποδομών μας, παρέχοντας τους εργαλεία προπόνησης και εκγύμνασης.
Πιστός υποστηρικτής των πρσπαθειών μας απο το 2013 μέχρι και σήμερα, προσφέρει απλόχερα τα είδη της στους αθλητές μας.
Πιστός υποστηρικτής των πρσπαθειών μας την περίοδο 2012-2013, που συνδιάστηκε με άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Η Συμβολή της τοπικής κοινωνίας, στο άθλημα, στους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας είναι καθοριστική και συνδυάζει την Άθληση με παράλληλη καλιέργια του πνεύματος
Η Συμβολή της τοπικής κοινωνίας, στο άθλημα, στους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας είναι καθοριστική και συνδυάζει την Άθληση με παράλληλη καλιέργια του πνεύματος.
Back
Next